PanAmerican Kieft Seed


PanAmericanSeed/Kieft Seed (Venhuizen) is gespecialiseerd in de veredeling en productie van uitgangsmateriaal voor een een groot assortiment vaste planten, snijbloemen en eenjarige planten.

Met het credo the Flowering Future brengt PanAmericanSeed/Kieft Seed de siergewassen van morgen. Daarbij is het steeds weer de kunst om als eerste op de markt te zijn met innovatieve producten. Dat doet PanAmericanSeed/Kieft Seed door wereldwijd de ideale omstandigheden voor ontwikkeling en productie te creëren. Een goed voorbeeld hiervan is de ColorGrass-lijn: gekleurde siergrassen die gebruikt worden als perkplant.groot assortiment vaste planten, snijbloemen en eenjarige planten. 

Het aantal medewerkers in de regio Seed Valley bedraagt 65. PanAmericanSeed/Kieft Seed is een dochter van het Amerikaanse familiebedrijf Ball Horticultural Company, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Chicago. Ball Horticultural heeft ondernemingen in alle werelddelen.

PanAmericanSeed/Kieft Seed is een moderne, strak geleide organisatie, waarin de mens centraal staat en waar veel mogelijkheden worden geboden aan medewerkers om zich verder te ontwikkelen. Dit geeft de werknemers een prettig gevoel van betrokkenheid en trots in hun werk.