Studenten


De bedrijven in Seed Valley bieden tal van uitdagingen aan nieuwsgierige en gedreven studenten. Bij de bedrijven is elk jaar een brede vraag naar stagiairs en afstudeerders op mbo-, hbo- en universitair niveau. Het merendeel van de stageplaatsen is te vinden in veredeling, R&D, teelt en productie. Maar ook op het gebied van kwaliteitsbeheer, logistiek, communicatie, marketing en verkoop, ICT en bedrijfsvoering vinden stagiairs hun draai in Seed Valley.  

Plant Research: Big Deal

   Plant Science - Big Deal

Johan Rijk, student Plant Science in Wageningen over zijn facscinatie voor onderzoek aan planten. Wat schiet de wereld er mee op?

Zoek je een stageplaats? Stuur dan je c.v. en een motivatiebrief. Beschrijf daarin welke achtergrond je hebt en waar jouw belangstelling naar uit gaat. Groente of bloemen? Veredeling, biotech of plantenziektekunde? Teelt en productie? Werk je het liefst in een kas, een lab of op kantoor? Logistiek, afzet en distributie? Marketing, communicatie, ICT of bedrijfsvoering? Bijna alles is mogelijk, maar een goede, beknopte beschrijving van wat je binnen het een stagebedrijf zou willen doen vergroot je kansen op een passende plek. Geef ook aan per wanneer je stage wil lopen en voor hoe lang. Wil je stagelopen in een buitenlandse vestiging? Zorg dan dat je jouw gegevens ook in het Engels aanlevert. 

Het projectbureau van Seed Valley (info@seedvalley.nl) stuurt je c.v. en motivatiebrief door naar de bedrijven die ‘matchen’ met jouw opleiding en belangstelling. Zorg wel dat je tijdig begint met het zoeken van een stageplaats; op korte termijn een geschikte stageplaats vinden is vaak niet mogelijk.

Wij adviseren je ook onze facebookpagina 'te liken' waar vacatures en stagemogelijkheden gepost worden.