In #deweekvan kijken we een week mee in de agenda van young professionals in Seed Valley.

Björn is bedrijfsleider van de proeftuinen bij Bejo Nederland. Samen met zijn team teelt hij gewassen in opdracht van veredeling en research. Ze werken op 100 hectare land (=100 voetbalvelden!) en voeren meer dan 475 proeven uit. De natuur bepaalt hun werkritme: de zomer is hoogseizoen en daarom werken ze soms tot 21:00 uur! Bekijk hier de week van Björn.

Donderdag – 14:00 uur

Donderdag – 14:00 uur

Ondanks dat we een groot team hebben, kunnen we niet alles zelf doen. We werken samen met een loonwerker, dus ik bel alvast om het werk van volgende week door te nemen. Daarnaast bel ik met een leverancier over het onderhoud en de keuring van één van onze trekkers. Het is belangrijk dat het machinepark up-to-date blijft. Zo komt er geen vertraging in onze werkzaamheden.

Vrijdag – 16:30 uur

Vrijdag – 16:30 uur

Op het veld leven we vooral per week, maar ik ben ook zeker bezig met een meerjaren plan. Samen met mijn collega’s en leidinggevenden overleggen we regelmatig over de strategische personeelsplanning. Hierin bekijken we hoeveel mensen en materiaal we in de komende jaren nodig hebben.

Samen leveren we een belangrijke bijdrage aan de beschikbaarheid van gezonde voeding en kleurige bloemen. We staan continu voor nieuwe uitdagingen en ik werk mee aan oplossingen. Wat ga jij doen?

Vacatures en Stages

 

Meer #deweekvan lezen? Lees hier de verhalen van andere Seed Valley collega’s.