Met ingang van 1 augustus 2015 wordt Dennis Groen benoemd als Director Operations en lid van de directie van de Incotec groep. Incotec is marktleider in coating- en zaadtechnologie. Dennis Groen wordt verantwoordelijk voor de wereldwijde aansturing van de productie en logistiek en voor het doorvoeren van efficiency- en kwaliteitsverbeteringen daarin. 

Dennis vervulde eerder leidinggevende productierollen bij RoyalFriesland Campina, British American Tobacco en Philips. Douwe Zijp: “Ik ben verheugd over de benoeming van Dennis tot Director Operations. Dennis is sinds 1 maart 2014 werkzaam als Manager Operations Europe. In deze functie heeft hij een groot aantal verbeteringen binnen Operations in Nederland doorgevoerd. Tevens heeft hij zich een goed leider met groot verantwoordelijkheidsgevoel getoond. Belangrijke kwaliteiten voor een groeiend bedrijf als Incotec.” 

Met de benoeming van Dennis Groen wordt de directie van Incotec uitgebreid tot vijf personen. De directie van Incotec met (vlnr) Dennis Groen, Douwe Zijp (CEO), Bob Legro (Director Research & Development), Erika den Daas (Director Marketing & Sales) en Jan de Vries (CFO).