Hoe is dat nou, een topbedrijf runnen?

Benieuwd? Dit is je kans. Als directeur voor 1 dag ben jij één dag in charge bij Incotec. Ontdek hoe de dag van de regional manager Han Botterhuis er uit ziet en werk een adviesopdracht uit voor de directie van Incotec.

Wat doet incotec?
Incotec is een bedrijf dat al ruim 50 jaar gespecialiseerd in zaadverbetering. Dit doen zij doormiddel van zaadbehandelingstechnieken zoals filmcoating, encrustering en priming. De zaadbehandelingstechnieken die zij ontwikkelen verbeteren de kieming, stimuleren de groei van zaden en verhogen de opbrengst van de gewassen.

Over Han
Ik ben Han Botterhuis, 48 jaar oud en samenwonend met mijn partner Saskia en mijn twee dochters Lise en Esmee in buurtgemeenschap ’t Kruis – Heerhugowaard. Ik heb een passie voor wielrennen, sport in het algemeen en ik vind het heerlijk om lekker te ontspannen met collega’s, vrienden en familie onder het genot van een heerlijke versnapering.

Sinds juni 2016 werk ik bij Incotec en vervul ik daar de functie van Regional manager Europe, wat staat voor de verantwoordelijkheid van de operatie van twee fabrieken: de zaadbehandelings fabriek in Enkhuizen en de mengerij in Zwaagdijk-oost.

Werken in Seed Valley spreekt mij enorm aan, omdat het internationale business vertegenwoordigd op een high-tech niveau in een cultuur waarin je met beide benen in de klei heerlijk kunt werken (dus: doe maar gewoon dan doe je gek genoeg). Bij Incotec ervaar ik dit elke dag weer en daarom werk ik hier ook met veel plezier.

IMG_6909

Wat brengt deelname aan 1 dag jou?

  • Een life-long experience met een topondernemer.
  • Een mooie toevoeging op je cv: jij bent één van de geselecteerden.
  • De kans om jouw ideeën op bepaald gebied in de Horti-sector te geven en daarmee mee te helpen aan toekomstig beleid.
  • Je leert de 2de economie van Nederland, de Food & Flower industry, van binnen en buiten kennen.

Wanneer?

Tussen 18 en 22 november 2019.

Aanmelden

Je kunt je tot 20 oktober aanmelden via deze link.

Wat is Directeur voor één dag?

Directeur voor één dag biedt 15 Topstudenten (3de en 4de jaars hbo) de mogelijkheid om een dag mee te lopen met een directeur in de Food en Flower sector. En te werken aan een adviesopdracht voor de directie. Huidige en future leaders worden op deze manier met elkaar in contact gebracht.

De organisatie is in handen van HortiHeroes.