Altijd al willen weten wat Seed Valley te bieden heeft? Word 1 dag de directeur van De Groot en Slot!

AANMELDEN


Dit is jouw kans!
1 dag mag jij meelopen met de directeur van één van Nederlands meest vooraanstaande producenten/leveranciers in de Food en Flower Industry. Want in verse producten ligt de toekomst! In totaal nemen er 15 bedrijven deel aan deze dag. Binnen Seed Valley kun jij 1 dag de directeur van De Groot en Slot te Broek op Langedijk worden. Je zal deze dag meelopen met Algemeen Directeur Bas van den Hemel. Grijp deze unieke kans en geef je op! Word jij geselecteerd? Dan levert jou dat een mooie ervaring én referentie op!

Wij zoeken studenten die:

  • in het 3de of 4de jaar van een HBO of universitaire opleiding zitten;
  • enthousiast zijn;
  • een duidelijke motivatie hebben om mee te doen;
  • niet bang zijn om hun mening te geven;
  • willen vernieuwen!

Wat ga je doen?
Je gaat letterlijk één dag meelopen met de Algemeen Directeur van De Groot en Slot. Je krijgt tevens een bedrijfsvraagstuk voorgelegd, waar jij jouw onbevangen advies over mag geven! Je speelt daarmee een belangrijke rol en draagt bij aan het toekomstig beleid van de desbetreffende onderneming.

Datum
Woensdag 16 november 2022

Selectieprocedure
Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar voor studenten bij 15 verschillende Nederlandse topbedrijven in de sector en dus één plek binnen Seed Valley. Dit betekent dat we een paar vragen zullen stellen om erachter te komen wat je motivatie is om mee te doen, zodat we mede op basis daarvan een selectie kunnen maken. Je studierichting vragen we wel, maar in principe kijken we daar niet naar.

AANMELDEN


Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door HortiHeroes.

De Groot en Slot