In #deweekvan kijken we een week mee in de agenda van young professionals in Seed Valley.

Wat doen die meiden van Seed Valley nou eigenlijk? Dat zie je hier! Ik ben Eliza, projectmedewerker bij Seed Valley HQ. Ik werk inmiddels een jaar bij Seed Valley en op kantoor noemen ze me ook wel ‘social media queen’. Social media is niet het enige: kijk mee met mijn week!

Maandag – 10:00 uur

Maandag – 10:00 uur

Goedemorgen! Mijn collega’s zijn weer terug na een babyboom op kantoor. Op maandag starten we onze week met een werkoverleg. We bespreken wat we deze week gaan doen. Helaas hebben we niet altijd lekkere tompoezen…

Maandag – 13:00 uur

Maandag – 13:00 uur

Sneak peak! Vandaag film ik met Jaap Mazereeuw (CEO van Enza Zaden) voor ‘5 vragen aan Jaap’. Over een paar weken online, dus stay tuned!

Maandag – 16:30 uur

Maandag – 16:30 uur

De opnames zijn klaar, dus nu bij Syngenta om deze beauties op te halen! Deze gaan morgen met mij mee op pad naar Wageningen.

Dinsdag – 13:00 uur

Dinsdag – 13:00 uur

Een hele volle auto, maar dan heb je ook wat… Onze stand is klaar voor het carrière evenement, dus wij ook!

Woensdag – 15:00 uur

Woensdag – 15:00 uur

Op bezoek bij Bejo. We zitten nog midden in mijn ‘week’, maar ik ben toch al bezig met de invulling van de volgende edities. Samen met Bjorn aan het brainstormen over beeldmateriaal voor zijn week.

Donderdag – 14:00 uur

Donderdag – 14:00 uur

Duimpje omhoog. Veel studenten, leuke lezing en interessante vragen. Wij zijn blij :)

Vrijdag – 09:00 uur

Vrijdag – 09:00 uur

TGIF! Ik werk een groot gedeelte van de tijd gewoon op kantoor. Momenteel ben ik bezig met het ontwikkelen van een nieuwe goodie, maar dat is nog niet ‘zo eenvoudig’.

Vrijdag – 11:00 uur

Vrijdag – 11:00 uur

Vrijdag is altijd een vrij rustige kantoordag. Dus alle tijd voor creatievere klusjes, zoals video’s editen.

Vrijdag - 17:30 uur

Vrijdag - 17:30 uur

Gelukkig bestaan niet al onze VrijMiBo’s uit vergaderen… Samen met het bestuur bespreken we de plannen en evenementen voor de komende periode. Net klaar, dus tijd voor weekend!

Samen leveren we een belangrijke bijdrage aan de beschikbaarheid van gezonde voeding en kleurige bloemen. We staan continu voor nieuwe uitdagingen en ik werk mee aan oplossingen. Wat ga jij doen? 

Vacatures en Stages

Meer #deweekvan lezen? Lees hier de week van Paul, research assistant merkertechnologie.