3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datum: dinsdag 30 juni
Tijd: 16:00-17:00 uur 

Kom netwerken! Seed Valley organiseert nog een online netwerkborrel. Dit keer hebben we Bejo en De Groot en Slot uitgenodigd voor een korte presentatie en een Q&A (beide in het Engels). Dit is dé kans om succesvolle bedrijven te leren kennen en om je te orienteren voor een uitdagende (toekomstige) carrière mogelijkheden. Dus pak een borrel en dan zien we je online! 

Over Bejo
Bejo is een toonaangevend bedrijf in veredeling, productie en verkoop van groentezaden. Met vestigingen in meer dan dertig landen zijn wij een internationaal familiebedrijf. Onze 1.700 medewerkers zijn toegewijd aan het ontwikkelen van de beste groenterassen voor nu en de toekomst. Samen met onze klanten en partners onderzoeken we actief marktkansen en innovatieve onderzoeksmethoden. We blijven dicht bij de natuur om de beste groentezaden te ontwikkelen, zodat telers over de hele wereld gezonde, smaakvolle variëteiten kunnen oogsten waar consumenten van kunnen genieten, vandaag en over vijftig jaar.

Over De Groot en Slot
De Groot en Slot is een zaadveredelingsbedrijf gespecialiseerd in Allium gewassen. Al 65 jaar hebben wij ervaring in de ontwikkeling en productie van uienzaad. We richten ons op continue ontwikkeling van nieuwe hoogwaardige rassen, behoud van rassen, teelt van plantmateriaal, zaadproductie en zaadverkoop. Samen met onze partner Bejo zijn we wereldmarktleider in uienzaad.

Schrijf je hier in!