Hein-Bemelmans

Hein Bemelmans volgt JanWillem Breukink op als voorzitter van Seed Valley. De bestuurstaken worden overgedragen tijdens het tienjarig jubileum van Seed Valley.

Hein Bemelmans, Directeur Marketing & Sales van Enza Zaden, is opgegroeid in de tuinbouw en heeft er zijn carrière opgebouwd. Sinds 2006 is Hein actief in de zaadindustrie. Na een eerdere deelname in het bestuur van Seed Valley maakt hij dit jaar zijn comeback als voorzitter. Hij volgt JanWillem Breukink op die zijn bestuurstaken overdraagt tijdens het tienjarig jubileum van Seed Valley.

Hein: “In tien jaar heb ik Seed Valley zien ontwikkelen van een sectorinitiatief naar een sterke merknaam voor een succesvolle sector in Noord-Holland. Het levert een belangrijke bijdrage aan de aantrekkingskracht die wij als werkgevers op studenten en toekomstige werknemers hebben. Dat is goed voor de toekomst van de bedrijven, onze medewerkers en ook voor de toekomst van de regio.”

JanWillem Breukink was sinds 2014 voorzitter van Seed Valley. Als voormalig CEO van Incotec zette hij zich in voor het versterken van het imago van de gehele bedrijfstak. Onder leiding van JanWillem is het Seed Valley netwerk in de afgelopen jaren verder uitgebreid met nieuwe partners en activiteiten. Als ambassadeur was hij ook te zien in de tv-uitzending: De Wereld draait Door.