Loop jij warm voor Seed Valley? Meld je dan aan voor Seed Valley All Stars.

Het All Stars team, samengesteld uit hardlopers van diverse bedrijven in Seed Valley staat op zondag 3 oktober 2010 aan de start van de Agriport A7 Halve Marathon. Twee weken ná de Dam-tot-Dam, twee weken vóór (halve) marathon van Amsterdam. Een ideaal evenement dus om nog te profiteren van de vele trainingsuren voor de Dam-tot-Dam, of een generale repetitie voor Amsterdam te lopen.

Met onstuimig herfstweer kan dit een barre tocht worden. Start- en finishpunt is Wieringerwerf. Het 21 km parcours heeft de vorm van een steelpan en volgt de lange, kaarsrechte wegen door de Wieringermeerpolder naar keerpunt Agriport A7, het grootschalige bedrijventerrein voor glastuinbouw, agribusiness en logistiek. Hier komt letterlijk de gehele agrarische keten van Noord-Holland samen, en daar mag Seed Valley natuurlijk niet ontbreken!

Behalve voor de 21 km kun je ook inschrijven voor 13 km of 6,5 km. Een mooie traditie van dit nog jonge evenement is dat alle deelnemers een voedzame en gezonde trofee meekrijgen: een tas producten uit Agriport A7 zoals puntpaprika, ijsbergsla en tomaat.

Meer informatie in deze flyer van de organisatie. Aanmelden voor het Seed Valley All Stars team? Stuur een mailtje met je naam, bedrijf, woonplaats, geboortedatum en T-shirt maat aan info@seedvalley.nl. Je ontvangt dan meer info via de e-mail.