fe313054-062c-4111-9ca9-5c89aea0dac3-2-e1598451403261De jaarlijkse open dagen zijn weer in aantocht! Ieder jaar opent een groot aantal zaadbedrijven hun deuren tijdens WK 39, dit keer van 21 tot 24 september. Ondanks dat fysieke bezoeken dit jaar een stuk lastiger zijn, hebben onze partners creatieve oplossingen bedacht om professionele telers en andere belangstellenden te ‘ontmoeten’. Sommige evenementen vinden plaats in WK 39, andere daarbuiten.

Het bezoek aan een open dag geeft professionele telers en andere belangstellenden de kans om in korte tijd op de hoogte te raken en bij te praten over gewassen, nieuwe rassen en ontwikkelingen. Hieronder een overzicht van de open dagen in Seed Valley.

Open dagen in Seed Valley
Bakker Brothers
Wanneer? 21 – 24 september
Wat? Telers en belangstellenden kunnen dit jaar op afspraak langs komen.

Bejo
Wanneer? 14 september – 2 oktober
Wat? Première Bejo varieties. Bejo showt hun nieuwe rassen en ontwikkelingen via diverse films in week 38, 39 en 40. In de films worden de eigenschappen van de rassen uitgelicht. De gewassen die worden gepresenteerd zijn wortel, kool, ui, sla, augurk en prei.

Enza Zaden
Wanneer? 21-25 september en 2 oktober
Wat? Tijdens de open dagen organiseert Enza Zaden één-op-één meetings met sales specialisten, zowel fysiek als online. Op 2 oktober vindt Grow Together. LIVE! plaats: een live talkshow waarin experts uit de sector vragen beantwoorden over de impact van deze bijzondere periode. Hoe gaan we daar als sector mee om? Hoe ziet de toekomst er uit? Dit is een interactieve sessie, waarbij vragen gesteld kunnen worden door het publiek.

Hazera
Wanneer? 22 – 24 september
Wat? Digital Hazera Experience Days. Hazera organiseert een virtuele versie van hun jaarlijkse experience days. In het event geven productmanagers updates over de laatste trends in de markt en gewassen. Daarnaast zijn er gastsprekers over duurzaamheid, de versketen en druppelirrigatie. Ook is er de mogelijkheid voor een digitale rondleiding over de velden.

Pop Vriend Seeds
Wanneer? Het hele jaar door
Wat? Als de telers niet naar Pop Vriend Seeds kunnen komen, dan komt Pop Vriend Seeds naar de telers. De open dagen worden in de landen zelf georganiseerd, waarbij het salesteam naar de betreffende landen toe reist (natuurlijk afhankelijk van de COVID-19 ontwikkelingen).

Proeftuin Zwaagdijk
Wanneer? 22 – 24 september
Wat? De Zaadtechniek Demonstratiedagen, het alternatief voor Seed Meets Technology. Bedrijven demonstreren hun machines en nieuwste technieken. Daarnaast kunnen er lezingen over de nieuwste technieken worden gevolgd.

Syngenta
Wanneer? 21 – 25 september
Wat? Digital Fields of Innovation. Syngenta showt hun nieuwe variëteiten via een virtuele variant van hun jaarlijkse demodagen. In het event kun je door een 3D omgeving van de velden wandelen, videos kijken over de gewassen en ter plekke vragen stellen aan Syngenta collega’s.

Bayer/Seminis
Wanneer? 22 – 24 september
Wat? Seminis iX open dagen. Bayer en Seminis openen hun digitale deuren voor een virtuele rondleiding door de demovelden in Enkhuizen en Wageningen, door middel van livestreams en video’s. Daarnaast is er de mogelijkheid om online te spreken met veredelaars, crop advisors, productspecialisten en accountmanagers.