In Seed Valley zijn er naast vaste banen, ook hele leuke bijbanen te vinden. Gijs, Nanne en Jasmin vertellen wat zij deze zomer doen bij PanAmerican Seed in Hem!

Over PanAmerican Seed

Over PanAmerican Seed

PanAmerican Seed specialiseert zich in het veredelen van bloemzaden, snijbloemen en vaste planten, zoals Vlijtige liesjes. Het levert bloemzaden aan groothandels en retail distributeurs wereldwijd. Het bedrijf heeft in Nederland vier locaties in Hem/Venhuizen. Deze zitten gevestigd aan de Elbaweg weg en worden op het kantoor onderscheiden door huisnummer. In deze blog volgen we Jasmin op locatie 22 en Nanne en Gijs op locatie 35.

Fun fact: Wanneer de proeven met bloemen in de kas zijn afgerond, worden de planten uitgedeeld onder de medewerkers. Er staan karren vol bloemen voor het grijpen. Je moet er dan wel snel bij zijn, want vaak is binnen 3 minuten alles weg.

 

IJsjes op een zonnige zomerdag

IJsjes op een zonnige zomerdag

Het is 31 graden vandaag, bloedheet dus. Hoe houd je dat vol in de kassen? Esmée van HR afdeling deelt in de middag raketjes uit. Daarnaast vroeg beginnen, vroeg naar huis. Zo vermijd je de ergste hitte.

 

Wil je volgend jaar ook zo’n zonnige zomerbaan? Houd onze vacaturepagina in de gaten. Wie weet zit er wat voor jou tussen!