Let-Hope-Bloom-LinkedIn-Photo_Post-1200x1200-pxOnder de slogan #lethopebloom zetten een groot aantal partijen uit de sierteeltsector zich in voor een landelijke actie tegen eenzaamheid bij ouderen, dit in samenwerking met rapper Ali B. Op Goede Vrijdag 10 april worden er 150.000 kleurrijke boeketten uitgedeeld bij alle verzorgingshuizen en thuiszorgorganisaties in Nederland. Ook onze partners dragen bij aan dit mooie initiatief!

De Nederlandse sierteeltsector is zwaar getroffen door de coronacrisis, maar komt ondanks alle tegenvallers juist nu gezamenlijk in actie om te strijden tegen eenzaamheid bij ouderen. ‘Sierteeltsector samen tegen eenzaamheid bij ouderen’ is een initiatief van de sector in samenwerking met Ali B, waarbij de handen ineengeslagen worden om eenzame ouderen in deze dagen niet te vergeten. “Eenzaamheid is nog nooit zo dichtbij gekomen”, volgens Ali. “Nu is het je moeder. Of de buurman.”

Bloemen maken je blij! De sierteeltactie roept ook de rest van Nederland op om een boeket of plant langs te brengen (uiteraard op gepaste afstand) bij iemand die nu even geen bezoek kan ontvangen. Klik hier voor meer informatie.