Heb jij een achtergrond in marketing- en communicatie, ben jij een organisatietalent en heb jij de energie om in een klein team met nog 2 collega’s het Seed Valley bureau te runnen? Dan is deze functie iets voor jou!

‘Seed Valley’ zoekt een enthousiaste communicatie-collega, die samen met Daphne en Carolien het kantoor gaat runnen. Een collega die houdt van het communicatievak én van organiseren. In ons kleine team doen we (bijna) alles zelf. Van communicatiestrategie tot contentcreatie én van projectcoördinatie tot financiële administratie. Je bent verantwoordelijk voor de contentstrategie- en uitvoering ervan, begeleidt en bedenkt projecten met middelbare scholen en pakt daarnaast ook nog allerlei ondersteunende klussen op die horen bij het draaiende houden van ons kantoor. Er lopen dan ook veel activiteiten naast elkaar, en dat maakt je werk super afwisselend! Een klein team dus volop ruimte voor eigen inbreng.

Wat is Seed Valley?
Wist jij dat Nederland wereldwijd koploper is als het gaat over de ontwikkeling van nieuwe groente- en bloemenrassen en bijbehorende technologie? Grote kans dat de groenten die vanavond eet afkomstig zijn van een van de zogenoemde ‘veredelingsbedrijven’. In Noord-Holland zijn tientallen van dit soort bedrijven gevestigd. We noemen het daarom ook wel hét kenniscentrum in de wereld op het gebied van veredeling en zaadtechnologie. Zaden vanuit Nederland gaan naar telers over de hele wereld. Deze bedrijven hebben 15 jaar geleden gezamenlijk Seed Valley opgericht om de bekendheid van de sector te vergroten bij met name jongeren en studenten. Met als doel ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk (jonge) mensen kiezen voor een studie en baan in het zaadvak. Want jaarlijks publiceren de bedrijven zo’n 300 vacatures.

Wat ga je doen?
Communicatie én organisatie. Samen bedenken, coördineren en voeren we activiteiten uit, waarmee we jongeren en studenten enthousiast maken voor een relevante studie óf een baan bij een van de Seed Valley bedrijven. Dat doen we niet alleen. We werken hiervoor samen met onze 3500 collega’s van de verschillende bedrijven.

Wat je zoal gaat doen:

 • Je wordt onze ‘chef social’: Je maakt contentkalenders, bedenkt en creëert content, volgt de laatste trends en maakt rapportages.
 • Je beheert de website. Je bedenkt en plaatst content en hebt contact met de websitebouwer.
 • Je monitort het nieuws op relevante informatie.
 • Je begeleidt projecten met middelbaar onderwijs, zoals het project Plant Rover.
 • Je plant en organiseert de deelname aan carrièrebeurzen, en staat er zelf uiteraard ook.
 • Je verzorgt ondersteunende werkzaamheden zoals (financiële) administratie, vacaturebeheer, bestellen van promotiematerialen en het notuleren van vergaderingen.

Wij zoeken jou!

 • Je hebt minimaal een HBO opleiding
 • Je kent de kracht van social media -> je wordt onze social ‘king’ of ‘queen’
 • Je kunt veel diverse activiteiten naast elkaar uitvoeren en kunt zelfstandig werken
 • Je bent nieuwsgierig -> alleen dan kan je goede content maken en bedenken
 • Je kent de wereld van jongeren en studenten en vertaalt die naar pakkende content
 • Je legt makkelijk contact met verschillende doelgroepen, van scholieren tot directeur -> naast studenten heb je ook contact met onze Seed Valley – collega’s
 • Je hebt een rijbewijs -> voor als je op pad moet om materialen op te halen of om naar carrièrebeurzen te gaan
 • Je beheerst de Engelse taal -> steeds meer van onze Seed Valley collega’s en studenten hebben een internationale achtergrond

Solliciteren?
We zien je reactie graag tegemoet via carolien.wagenaar@seedvalley.nl. Heb je nog vragen, bel dan gerust naar 06 1906 0891.