Vakantiebanen in Seed Valley

Op zoek naar een leuke baan in de zomervakantie én ben je geïnteresseerd in de wereld van veredeling? Zoek dan niet verder! Diverse bedrijven in Seed Valley bieden toffe vakantiebanen aan, met verschillende werkzaamheden.

Bekijk welke baan bij jou past en solliciteer via de links hieronder:

  • Bij Bakker Brothers in Noord-Scharwoude voer je allerlei werkzaamheden uit met betrekking tot de teelt en de verzorging van de gewassen en het oogsten van de zaden. Dit varieert van bestuiven, het indraaien van de planten, tot het oogsten van de vruchten en de zaden. Bekijk hier de vacature.
  • Dekker Chrysanten in Hensbroek is op zoek naar scholieren die willen werken aan het geautomatiseerde steksteekproces. Neem een kijkje op deze pagina voor de baanomschrijving.
  • Bejo in Warmenhuizen heeft mensen nodig voor het planten, zaaien, beregenen, verzorgen en oogsten van meer dan 20 verschillende gewassen. Je werkt buiten of in de kas. Via hun website kun je eenvoudig solliciteren en bekijken of de baan bij jou past.
  • De Groot en Slot in Broek op Langedijk is een bedrijf dat is gespecialiseerd in uienzaad. Stuur een open sollicitatie naar hr@degrootenslot.nl
  • Vertify in Zwaagdijk, bij hen voer je allerlei agrarische werkzaamheden uit in de schuur of op het land. Daarnaast werk je in de akkerbouw, vollegrondsgroenten, fruit- en bloembollengewassen. Je kunt de vacature hier vinden.

 

Veel succes!

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op.