De jaarlijkse open dagen zijn weer in aantocht! Tijdens week 39 van 26 t/m 30 september openen een aantal zaadbedrijven hun deuren voor klanten en geïnteresseerden. Fysieke bezoeken zijn mogelijk en meestal op afspraak, maar bedrijven bieden ook dit jaar andere alternatieven aan om professionele telers en andere belangstellenden te ‘ontmoeten’.

Een bezoek aan een open dag geeft een kijkje achter de schermen en biedt de kans om bij te praten over gewassen, nieuwe rassen en ontwikkelingen. Hieronder een overzicht met alle activiteiten van dit jaar:

Vertify – Seed Meets Technology
Wanneer: 26 t/m 29 september.
Wat: Hier draait het om innovatieve zaadtechnologie, rassenassortiment en het toevoegen van waarde aan tuinbouwzaad. Naast een beurs met 50 deelnemers uit binnen- en buitenland bestaat het evenement uit proefvelden, waterteelt en een programma met diverse lezingen en symposia.  Het driedaagse evenement vindt plaats in de bedrijfshallen en proefvelden van Vertify.
Registeren kan via: www.seedmeetstechnology.com

Pop Vriend Seeds

Wanneer: Popfest is van 25 t/m 29 september, de ontbijtrondleidingen zijn op 30 september.
Wat: Bij Popfest ’23 staat alles in het teken van innovatie en gezelligheid. Tijdens Popfest waan je jezelf op een festivalterrein, waar je de leukste dingen kunt beleven én proeven. Klanten worden van harte uitgenodigd om tijdens de open dagen langs te komen. Interesse? Stuur een e-mail naar info@popvriendseeds.nl. Mocht feesten niet jouw ding zijn, maar wil je wel dit bedrijf bezoeken? Dat kan tijdens de ontbijtrondleidingen. Tijdens het ontbijt start je je dag op een gezonde manier en kan je gelijk met Pop Vriend Seeds kennis maken. Het ontbijt staat geheel in het teken van vragen beantwoorden, solliciteren en misschien wel de start van een nieuwe baan! Naast het ontbijt is er nog een rondleiding. Wil je meedoen met het ontbijt? Meld je dan aan via: info@popvriendseeds.nl.

Bejo
Wanneer: van 26 t/m 30 september
Wat: De Bejo Open Dagen! Klanten en geïnteresseerden kunnen ontdekken waar de telers van Bejo mee bezig zijn en hoe het bedrijf wereldwijd werkt aan voeding van de toekomst. Ook zijn de deuren geopend voor werkzoekenden en studenten. Wil jij weten hoe het werkt bij Bejo? Dan is dit je kans om dat te ontdekken! Neem een kijkje achter de schermen, ontmoet collega’s en kom erachter wat Bejo jou te bieden heeft. In de speciale ‘ontdek hoe het werkt’ tent vertellen de collega’s je graag meer over alle carrièremogelijkheden. Wie weet ligt jouw toekomst wel binnen een van de werkgebieden: Teelt & Agribusiness, Research & Innovation , Operations & Supply Chain en Finance, IT & Office.

Lijkt dit je leuk? Meld je aan via deze link!

Enza Zaden
Enza Zaden nodigt dit jaar haar klanten uit tussen 26 en 29 september op drie verschillende locaties:

  • Summer Field Days, locatie Twisk – Ontdek het vertrouwde en diverse aanbod van nieuwe rassen op het gebied van sla, andijvie, spinazie, rucola en radijs. Maak kennis met experts en laat je inspireren.
  • Discovery Field Days, locatie Voorst – Open Field Vitalis met 2 thema’s: Bodemgezondheid en strokenteelt. Tijdens de Discovery Field Days ontdek je het brede aanbod en de diversiteit van de vertrouwde en nieuwe biologische rassen voor de volle grond. Maak contact met experts om inzichten te delen over markttrends en -ontwikkelingen.
  • Hydro Demo Days, locatie Enkhuizen – Eén op één gesprekken over nieuwe gewassen en innovaties met betrekking tot telen op water.Heb je interesse om langs te komen bij Enza Zaden? Meld je dan aan via deze link.