Seed Valley folders en posters

In Seed Valley wordt er gewerkt aan grote uitdagingen zoals bevolkingsgroei, klimaatverandering, ziekteresistentie. Met onze “Wat ga jij doen?” uitingen laten we leerlingen zien wat de carrièremogelijkheden zijn en hoe relevant de functies in deze sector zijn voor het beschikbaar maken van gezonde voeding. De uitdagingen staan o.a. op vrolijke posters, boekenleggers en fleurige ansichtkaarten. Hieronder vind je het overzicht van alle promotiematerialen.

Wil je deze ophangen of neerleggen in jouw school? Vraag de materialen aan via info@seedvalley.nl of 088-123 7333.

A3 posters

A3 posters

Alle zes de uitdagingen zijn ook beschikbaar in A3 posters. In veel scholen hangen ze bij de kantine, in de gang of het LOB prikbord. Hiernaast zie je het voorbeeld van de klimaatverandering poster. Nieuwsgierig naar de andere varianten?

Bekijk alle postervarianten
Ansichtkaarten

Ansichtkaarten

Onze zes uitdagingen staan op fleurige ansichtkaarten. De kaarten leggen daarmee kort uit aan welke uitdagingen je o.a. aan werkt als je in de zaadsector en in Seed Valley aan de slag gaat.

Boekenleggers

Boekenleggers

Onze boekenleggers van 5×21 cm zijn ideale en vrolijke bladwijzers voor in de schoolboeken. Wellicht een aantal in jullie bibliotheek neerleggen voor de liefhebbers? Het voorbeeld laat drie van zes varianten zien.

Bekijk alle boekenleggers
Factsheet

Factsheet

Infographic met facts en figures over Seed Valley als mondiaal middelpunt van plantenveredeling en zaadtechnologie: werkgelegenheid, internationalisering en omzetgroei.

Bekijk complete factsheet