Businessplan opstellen

Hbo Zwaagdijk

Wat je tegen je vrienden zegt dat je doet

“Ik schrijf een businessplan, zodat Vertify in de komende vijf jaar verder kan groeien.”

Wat je écht doet

Vertify zoekt een stagiair die een businessplan gaat opstellen. Het businessplan wordt geschreven voor de komende vijf jaar. Je gaat aan de slag met het uitvoeren van een SWOT analyse, maar kijkt ook naar andere geschikte modellen. Daarnaast doe je een interne en externe analyse, door middel van interviews met de medewerkers en klanten. Je voert een klanttevredenheidsonderzoek uit: waar kan Vertify nog verbeteren? Als laatste voer je een concurrentie en een marktanalyse uit.

Natuur talent

  • Je bent een 3de of 4de jaars hbo student bedrijfskunde.
  • Je bent leergierig en vindt de agrarische sector interessant.
  • Je kan zelfstandig werken en bent niet bang om zelf het initiatief te nemen.
  • Je bezit kritische en analytische vaardigheden.
  • Je bent communicatieve topper in woord en schrift.
  • Je bent 5 tot 6 maanden beschikbaar vanaf voorjaar 2021.

Over Vertify

De afgelopen jaren is Vertify (voorheen Proeftuin Zwaagdijk) uitgegroeid tot een van de belangrijkste agrarische onderzoekscentra van Nederland op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Met eigen locaties in Noord-Holland en in het Westland en uitvoeringslocaties op 100 plaatsen door heel Nederland (van Limburg tot Groningen) en België heeft Vertify een breed netwerk in de Benelux. Vertify is een flexibele organisatie die kwalitatief hoogwaardig praktijk onderzoek biedt, wat direct toepasbaar is voor de opdrachtgever.

Pak je kans

Meer weten? Lees de vacature hier. Nieuwsgierig? Stuur je sollicitatiebrief en cv naar marliesreus@vertify.nl. Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met Ingrid Commandeur via 0228 56 31 64 of info@vertify.nl.