Finance operations

Hbo Enkhuizen

Wat je tegen je vrienden zegt dat je doet

“Ik verbeter alle processen rondom orders en betalingen.”

Wat je écht doet

Als finance operations stagiair ga je aan de slag met operationele processen zoals Purchase to Pay, Order to Cash, Plan to Inventory en Record to Report. Daarnaast werk je samen met het verbeterteam aan het verbeteren van deze processen. Een verbeterproject zou zijn om het Purchase to Pay process te verbeteren en te implementeren. In de stageperiode word je begeleid door een verbeterteam collega en de Finance Manager. Extra leuk: je werkt in een internationaal team met collega’s in meer dan 20 landen!

Natuur talent

  • Je bent een 2e of 3e jaars student hbo student finance of bedrijfseconomie.
  • Je bent proactief en kan goed zelfstandig aan de slag.
  • Je hebt uitstekende Engelse en Nederlandse communicatieve skills.
  • Jij bent super nauwkeurig en let op alle details.
  • Je bent beschikbaar vanaf begin 2020 tot en met mei 2020.

Over Enza Zaden

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Zowel voor de gangbare als biologische landbouw.

Ons doel is om mensen toegang te geven tot gezonde groente. Waar ook ter wereld. Dagelijks eten wereldwijd al meer dan 460 miljoen mensen onze groenten. We zijn dus op weg… maar er blijft voldoende werk aan de winkel! Natuurlijk kijken we verder dan het hier en nu. Ook in 2050, als er zo’n slordige 10 miljard bewoners op onze aardbol rondlopen, willen we dat er voldoende gezonde groenten zijn om al deze monden te voeden.

Om dit te bereiken werken we met het beste wat de natuur ons biedt. En dat ondersteunen we met innovatieve technologieën. Zo maken we het veredelingsproces sneller en efficiënter. En dat is nodig, want het ontwikkelen van een nieuw groenteras duurt op dit moment nog zo’n 6 tot 10 jaar. We richten ons verder op hogere opbrengst, weerbaarheid tegen ziekten en plagen en klimaatextremen zoals hitte en droogte. En op smaak, houdbaarheid en voedingsstoffen. De resultaten? Sterke, gezonde en lekkere groenterassen die meer opleveren per m2 landbouwgrond, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben en bestand zijn tegen de veranderingen in ons klimaat. Je merkt het aan alles in ons bedrijf: duurzaamheid zit in ons DNA.

Ons hoofdkantoor in Enkhuizen is onze thuisbasis, maar we hebben collega’s over de hele wereld. Enza Zaden is een onafhankelijk familiebedrijf waar zo’n 2000 medewerkers van meer dan 40 nationaliteiten verspreid over 6 continenten nauw samenwerken in internationale teams.

Pak je kans

Interesse? Kijk voor meer informatie op de website van Enza Zaden.