Human resources

Hbo Made

Wat je tegen je vrienden zegt dat je doet

“Ik zorg ervoor dat alles bij personeelszaken op rolletjes loopt.”

Wat je écht doet

Tijdens deze mooie meewerkstage krijg je alle ruimte en begeleiding om voor school een opdracht en/of onderzoek uit te voeren. Daarnaast werk je mee in een team van 4 HR-collega’s en rapporteer je aan de HR manager NL. Zo maak je kennis met diverse operationele en tactische werkzaamheden binnen ons werkgebied en krijg je de kans actief mee te werken in verschillende HR-projecten.

Jouw werkzaamheden: ondersteunen bij Recruitment, administratieve ondersteuning bieden, verzuim- en verlofregistratie en meewerken aan HR-projecten

Natuurtalent

  • Je volgt een HBO opleiding in de richting van HRM en zit in het 3e jaar van je studie
  • Nederlands en Engels zijn talen die jij goed beheerst
  • Zelfstandig aan de slag gaan doe je graag
  • Je bent organisatorisch sterk en hebt affiniteit met administratie
  • Verder ben je enthousiast, leergierig en een teamplayer

Over Hazera

Hazera is een wereldleider in de veredeling van groentegewassen en de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van groentezaden. Geavanceerd onderzoek, ontwikkeling, marketing en ondersteuning staan daarbij wereldwijd hoog in het vaandel. In combinatie met jarenlange ervaring en state-of-the-art technologie ontwikkelt Hazera voortdurend nieuwe producten die op de behoeften van de markt inspelen. Met onze kernwaarden deskundigheid, vertrouwen, betrokkenheid en dynamiek uitgedragen door onze teams wereldwijd, streven wij ernaar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Hazera heeft hoofdkantoren in Nederland en Israel en dochter- bedrijven in twaalf landen. Hazera is onderdeel van de Limagrain Group, een internationale Franse landbouwcoöperatie. Voor meer informatie www.hazera.nl.

Pak je kans

Interesse? Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk een korte brief met motivatie en een uitgebreid CV, bij voorkeur via het responsformulier op onze website www.hazera.nl of per e-mail webjobs@hazera.com (T.a.v. mevrouw J. Boone, HR Business Partner).

Let op: Ons bedrijf is met het openbaar vervoer helaas moeizaam te bereiken, een goede fiets, scooter of eigen auto is wel handig.