Kas-veld

Mbo Wageningen

Wat je tegen je vrienden zegt dat je doet

“Ik zorg ervoor dat gewassen in top conditie de kas uitkomen!”

Wat je écht doet

Als stagiair Kas-veld stagiair ga je aan de slag met diverse werkzaamheden. Je gaat aan de slag met het handmatig en machinaal zaaien, oogsten, bladzijden, faciliteiten voorbereiden, gewassen uit de kassen halen en daarnaast help je mee bij de schoonmaakwerkzaamheden. Dit doe je voor allerlei gewassen, zoals sla, bonen, prei, broccoli, wortel en ui. Je werkt in een team van 50 medewerkers.

Natuur talent

  • Je bent een 2e of 3e jaars MBO student van een ‘groene’ opleiding.
  • Je kan zware dingen te tillen en kan lange periodes zitten en staan.
  • Je bent communicatief sterk en kan in zowel Nederlands als Engels lezen en schrijven.
  • Je kan tools en apparatuur op een verantwoordelijke manier gebruiken.
  • Je werkt graag in een team en helpt graag collega’s.
  • Je bent beschikbaar vanaf september 2020.

Over Bayer Crop Science 

Bayer is een innovatief life-science bedrijf. Bij Bayer zoeken ze naar baanbrekende oplossingen voor een aantal van de grootste uitdagingen van deze tijd: een goede gezondheid voor iedereen en voldoende voedsel voor een snel groeiende wereldbevolking. In de Benelux werken er ruim 2.300 medewerkers op tien verschillende sites.

Crop Science legt zich toe op zaden, gewasbescherming en niet-agrarische plaagbestrijding. Dit is onderverdeeld in crop protection/seeds en environmental Science. Crop Protection/Seeds beschikt over een breed assortiment hoogwaardige zaden en innovatieve chemische en biologische gewasbeschermingsproducten. Daarnaast bieden ze ook een uitgebreide dienstverlening ter ondersteuning van moderne en duurzame landbouw. Environmental Science focust op niet-landbouwkundige toepassingen met een breed assortiment plaagbestrijdingsmiddelen en ondersteunende diensten, zowel voor huis en tuin als voor de bosbouw.

Pak je kans

Interesse? Solliciteer online. Wil je meer weten over de stage? Neem dan contact op met Vincent Krispijn: 0653712049.