Marketing communicatie

Hbo Made

Wat je tegen je vrienden zegt dat je doet

“Ik ben een van de vele creatieve breinen achter de marketing acties bij Hazera.”

Wat je écht doet

Tijdens deze stage loop je mee op de afdeling Marcom, voor een periode van 6 tot 9 maanden. Je werkt in een internationale omgeving samen met diverse andere professionals. Zo werk je nauw samen met de afdelingen Marketing, Research, Branding en Product Development.
Tijdens deze stage hou jij je bezig met het bedenken en uitvoeren van marketing acties, zowel online als offline. Je hebt actief contact met de doelgroep via social media en schrijft content voor de website, maar daarnaast ben je ook bezig met het maken van posters, flyers en andere huisstijl onderdelen. Ook organiseer je evenementen en open dagen.

Natuurtalent

Je volgt een HBO opleiding in de richting van marketing of communicatie
Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels
→ Je bent creatief, sociaal en zelfstandig
 Je bent handig met Adobe programma’s, online marketing tools en website beheer

Over Hazera

Hazera is een wereldleider in de veredeling van groentegewassen en de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van groentezaden. Geavanceerd onderzoek, ontwikkeling, marketing en ondersteuning staan daarbij wereldwijd hoog in het vaandel. In combinatie met jarenlange ervaring en state-of-the-art technologie ontwikkelt Hazera voortdurend nieuwe producten die op de behoeften van de markt inspelen. Met onze kernwaarden deskundigheid, vertrouwen, betrokkenheid en dynamiek uitgedragen door onze teams wereldwijd, streven wij ernaar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Hazera heeft hoofdkantoren in Nederland en Israel en dochter- bedrijven in twaalf landen. Hazera is onderdeel van de Limagrain Group, een internationale Franse landbouwcoöperatie. Voor meer informatie www.hazera.nl.

Pak je kans

Zie jij jezelf al binnen Hazera al een grote rol op je nemen binnen marketingcommunicatie? Mail dan een korte brief met motivatie en CV naar webjobs@hazera.com met als onderwerp “Marcom Stage”.

Let op: De locatie van Hazera in Made is met het openbaar vervoer moeilijk te bereiken. Een fiets, scooter of eigen auto is handig!