Marketing & communications

Hbo Enkhuizen

Wat je tegen je vrienden zegt dat je doet

“Ik breng Noordwest-Europa op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.”

Wat je écht doet

Als marketing & communications stagiair ondersteun je het Marketing & Communication team met het uitvoeren van coördinerende werkzaamheden. Jouw leidinggevende is de coördinator communications Noordwest-Europa. Je ondersteunt bij het ontwikkelen van brochures, je onderhoudt contact met vormgevers en drukkers, je stelt nieuwsbrieven op en kijkt teksten na. Daarnaast ben je bezig met de coördinatie rondom beurzen en andere evenementen.

Natuur talent

  • Je volgt een hbo- of wo studie, in de richting van marketing en communicatie.
  • Je hebt ruimte ervaring met Microsoft Office (powerpoint, word en excel)
  • Je bent proactief en kan goed zelfstandig aan de slag.
  • Je hebt uitstekende Engelse en Nederlandse communicatieve skills.
  • Jij bent super nauwkeurig en let op alle details.
  • Je bent fulltime beschikbaar van januari 2020 t/m juni 2020.

Over Enza Zaden

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Zowel voor de gangbare als biologische landbouw.

Ons doel is om mensen toegang te geven tot gezonde groente. Waar ook ter wereld. Dagelijks eten wereldwijd al meer dan 460 miljoen mensen onze groenten. We zijn dus op weg… maar er blijft voldoende werk aan de winkel! Natuurlijk kijken we verder dan het hier en nu. Ook in 2050, als er zo’n slordige 10 miljard bewoners op onze aardbol rondlopen, willen we dat er voldoende gezonde groenten zijn om al deze monden te voeden.

Om dit te bereiken werken we met het beste wat de natuur ons biedt. En dat ondersteunen we met innovatieve technologieën. Zo maken we het veredelingsproces sneller en efficiënter. En dat is nodig, want het ontwikkelen van een nieuw groenteras duurt op dit moment nog zo’n 6 tot 10 jaar. We richten ons verder op hogere opbrengst, weerbaarheid tegen ziekten en plagen en klimaatextremen zoals hitte en droogte. En op smaak, houdbaarheid en voedingsstoffen. De resultaten? Sterke, gezonde en lekkere groenterassen die meer opleveren per m2 landbouwgrond, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben en bestand zijn tegen de veranderingen in ons klimaat. Je merkt het aan alles in ons bedrijf: duurzaamheid zit in ons DNA.

Ons hoofdkantoor in Enkhuizen is onze thuisbasis, maar we hebben collega’s over de hele wereld. Enza Zaden is een onafhankelijk familiebedrijf waar zo’n 2000 medewerkers van meer dan 40 nationaliteiten verspreid over 6 continenten nauw samenwerken in internationale teams.

Pak je kans

Interesse? Kijk voor meer informatie op de website van Enza Zaden.