Social media stagiair/afstudeeropdracht

placeholder
Hbo Venhuizen

Wat je tegen je vrienden zegt dat je doet

Sociale media plannen opzetten voor het marketing team van PanAmerican Seed Europa

Wat je écht doet

In deze stage krijg jij de unieke kans om uit te zoeken hoe wij Sociale media het beste kunnen in zetten binnen Europa. Je werkt in een jong, marketing team met veel bruisende ideeën. Daarnaast moet je in overleg met ons doorgewinterde sales team met Area Managers uit verschillende landen om uit te zoeken wat de klant gebruikt, zoekt en wilt zien! Hoe gaan we bijhouden wat werkt en waar kansen liggen?

Ga op onderzoek uit binnen onze klanten kring, onderzoek wat de behoeftes zijn van de markt en bepaal aan de hand daarvan wat voor tools het beste werken en wat voor content we moeten gaan creëren. Heb je genoeg tijd? Begin met plannen en probeer met trial-en-error uit wat werkt.  Hoe zorg jij ervoor dat wij de plank op social media niet mis slaan?

Natuurtalent

  • Je bent een HBO student van een marketing en/of communicatie opleiding.
  • Je gaat afstuderen en bent opzoek naar een uitdagende opdracht/onderzoek in 2023
  • Je bent in de gelegenheid op locatie in Venhuizen te werken, kan in overleg ook (deels) vanuit huis.
  • Je bent creatief en dynamisch.
  • Je bent toegankelijk en sociaal
  • Je bent vaardig in Nederlands & Engels zowel mondeling als in geschrift.

Over PanAmerican Seed 

PanAmerican Seed is een internationaal opererend bedrijf dat zich bezighoudt met de veredeling, productie en marketing van hoogwaardig uitgangsmateriaal van vaste planten, snijbloemen en perkplanten. PanAmerican Seed behoort tot de Ball Horticultural Group, een familiebedrijf waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in West-Chicago, Amerika. Met een internationaal team van gemotiveerde mensen veredelen, produceren en verkopen we onze rassen tot tevredenheid van telers en consumenten.

Pak je kans

Interesse? Wil je meer weten over de stage? Neem dan contact op met Esmée van Westen: hr@panamseed.com.