Media & communicatie

HboMbo Zwaagdijk

Wat je tegen je vrienden zegt dat je doet

“Het opzetten van een nieuwe bedrijfswebsite, en het monitoren en organiseren van de gehele communicatie bij Proeftuin Zwaagdijk.”

Wat je écht doet

Proeftuin Zwaagdijk is op zoek naar een communicatie stagiair voor 2 tot 3 dagen in de week. Je gaat je tijdens je stage bezig houden met het opzetten van een nieuwe website, evenals het bijhouden van bestaande websites. Daarnaast ga je aan de slag met het maken van communicatie uitingen voor Proeftuin Zwaagdijk, zoals de nieuwsbrief of berichten voor social media. Ook ben je (mede)verantwoordelijk voor de communicatie tijdens Seed Meets Technology: een internationaal evenement dat plaatsvindt bij Proeftuin Zwaagdijk. Je helpt bij het organiseren van open dagen en beurzen en je creativiteit wordt ingezet voor het meedenken over een nieuwe naam en logo. Daarnaast help je bij administratieve taken op kantoor. Stage lopen bij Proeftuin Zwaagdijk betekent meewerken in een professionele, flexibele organisatie waar nauwkeurigheid hoog in het vaandel staat.

Natuur talent

  • Je bent een mbo of hbo student
  • Je kan verhalend schrijven
  • Je bent nieuwsgierig en ondernemend
  • Je bent een kei in Nederlandse en Engelse grammatica
  • Je hebt ervaring met WordPress websites (pré)

Over Proeftuin Zwaagdijk

De afgelopen jaren is Proeftuin Zwaagdijk uitgegroeid tot één van de belangrijkste agrarische onderzoekscentra van Nederland op het gebied van praktijkgericht onderzoek. Met eigen locaties in Zwaagdijk en in Naaldwijk en uitvoeringslocaties op ruim 100 plaatsen door heel Nederland en België heeft Proeftuin Zwaagdijk een landelijk netwerk. Bekijk voor meer info de website: www.proeftuinzwaagdijk.nl

Pak je kans

Nieuwsgierig? Stuur je sollicitatiebrief en cv naar:
Proeftuin Zwaagdijk
T.a.v. Marlies Reus
Tolweg 13
1681 ND Zwaagdijk
Tel: 0228 56 31 64
E-mail: marliesreus@proeftuinzwaagdijk.nl