Stagiair Buitenteeltmedewerker

placeholder
Mbo Zwaagdijk

Wat je tegen je vrienden zegt dat je doet

“Ik voer verschillende proeven uit op het gebied van gewasbescherming, nieuwe teeltmethoden en bemestingsvraagstukken in diverse gewassen.”

Wat je écht doet

  • Je verzorgt verschillende proeven, verspreid over heel Nederland.
  • Je voert proeven uit op het gebied van gewasbescherming, nieuwe teeltmethoden en bemestingsvraagstukken in diverse gewassen.
  • Je werkt in de akkerbouw, vollegrondsgroenten, fruit- en bloembollengewassen.
  • Je werkt vanuit de basis in Zwaagdijk maar zult regelmatig op pad zijn om de proeven te verzorgen die verspreid over Nederland liggen.

Natuurtalent

  • Een student van een ‘groene’ MBO-3 en MBO-4 opleiding zoals Vakexpert teelt en groene technologie en Vakbekwaam medewerker teelt.
  • Samenwerken en overleg is belangrijk.
  • Daarnaast is nauwkeurigheid van groot belang, zodat de proeven aan richtlijnen voldoen.

Over Vertify

Vertify is een commerciële organisatie die praktijkgericht onderzoek uitvoert. Daarmee genereren zij kennis en toepassingen voor onze opdrachtgevers: primaire producenten, toeleveranciers en afnemers van de tuin- en akkerbouw. Ze stellen hiervoor onze proefvelden en onderzoekkassen ter beschikking. Vertify stimuleert, faciliteert en organiseert innovatie in onze bedrijfstak en bieden de gehele keten in binnen- en buitenland de gelegenheid om producten en diensten te exposeren en kennis te delen. Belangstellenden vanuit de hele wereld worden ontvangen om hen te tonen hoe de Nederlandse tuin- en akkerbouw bijdraagt aan duurzame voedselproductie, gezondheid en welzijn.

Pak je kans

Wil je solliciteren? Stuur een mail naar Wendy Houdijk, HRM manager via: wendyhoudijk@vertify.nl.