HR

Hbo Enkhuizen

Wat je tegen je vrienden zegt dat je doet

“Ik zorg dat de medewerkers van Enza Zaden een betere HR-dienstverlening krijgen.”

Wat je écht doet

Als stagiair(e) HR ondersteun je het HR-Team met projectmatige werkzaamheden zodat de afdeling een betere en efficiëntere HR-dienstverlening kan aanbieden aan de interne klant. Daarom ga je je bijvoorbeeld bezighouden met:

  • Ondersteuning bij de selectie van ons talent management systeem;
  • Het verbeteren van onze interne informatievoorziening;
  • Het ontwerpen van diverse formulieren;
  • Overige administratieve werkzaamheden voor de afdeling HR.

Als goede teamspeler ondersteun je de afdeling waar nodig en weet jij de juiste prioriteiten te stellen door dit van tevoren goed onderling af te stemmen. Je wordt begeleid door de Global HR Operations Manager.

Natuurtalent

Om bij Enza succesvol te worden heb jij een proactieve houding en wil je van elke situatie graag leren. Bovenal: je bent gemotiveerd en enthousiast om bij Enza Zaden aan de slag te gaan. Affiniteit met de onze sector is zeker een pré.

  • Je volgt een hbo- of wo opleiding op gebied van HRM of een vergelijkbare studie;
  • Je hebt ervaring met Microsoft Office (PowerPoint, Word, Excel);
  • Je beschikt over een zeer goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent administratief zeer goed onderlegd;
  • Je bent proactief, pragmatisch en onderzoekend van geest;
  • Je bent fulltime beschikbaar, bij voorkeur vanaf medio september 2020.

Over Enza Zaden

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Zowel voor de gangbare als biologische landbouw.

Al ruim 80 jaar werken we met het beste dat de natuur ons biedt. En dat ondersteunen we met innovatieve technologieën. Zo maken we het veredelingsproces sneller en efficiënter. En dat is nodig, want het ontwikkelen van een nieuw groenteras duurt op dit moment nog zo’n 6 tot 10 jaar.

Het resultaat? Sterke, gezonde en lekkere groenterassen die meer opleveren per m2, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben en bestand zijn tegen het veranderende klimaat.

Onze kracht? Ruim 2000 gepassioneerde collega’s wereldwijd die dagelijks samen werken aan de groente van morgen. Met onze Enza Academy investeren we daarom continu in nieuwe kennis en vaardigheden en onder de vlag van EnzActive organiseren we verschillende sportactiviteiten om vitaal te blijven.

Pak je kans

Interesse? Stuur je sollicitatie naar hun HR afdeling via de website van Enza Zaden.