Super sprout sales

HboWo Andijk

Wat je tegen je vrienden zegt dat je doet

“Vanuit een commerciële insteek processen in kaart brengen en verbeteren.”

Wat je écht doet

Pop Vriend Seeds is op zoek naar een stagiair voor het Sales team. Zij leveren groentezaden aan meer dan honderd landen over de hele wereld. Dit betekent dat je soms met dezelfde klanten werkt, in verschillende landen. Dit vraagt intern om veel overdracht en intensive samenwerking tussen de Sales Managers die allemaal een eigen gebied onder hun hoede hebben. Jouw opdracht wordt om te inventariseren hoe dit nu loopt, waar de knelpunten zitten, en nog belangrijker: hoe dit verbetert kan worden! Aan het einde van je stage presenteer je je aanbevelingen en een implementatieplan aan het Sales team.

Natuurtalent

  • Student HBO/WO opleiding, richting bedrijfskunde of een commerciële richting
  • Jij wilt alle ins en outs van de Supply chain kennen en hebt affiniteit met de groene sector
  • Ondernemend, analytisch en commercieel
  • Engels spreken en schrijven is jou niet vreemd

Over Pop Vriend Seeds

Pop Vriend Seeds, is een van de weinige zelfstandige zaadveredelingsbedrijven in Nederland. Zij exporteren hun groentezaden naar 100 landen wereldwijd, waaronder de Verenigde Staten, China en Rusland.  Een fantastische kans om veel en interessante werkervaring op te doen in een unieke organisatie waar je veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt. Je gaat werken in een team van zo’n 75 leuke, inspirerende en bevlogen collega’s. Een heel divers team bovendien; van net-afgestudeerden tot de echte ‘goeroes’ in het vak en alles ertussenin. Wil je er vast een paar iets beter leren kennen? Kijk op The people of Pop Vriend. 

Naast een prachtige werkplek in het mooiste en meest duurzame bedrijfspand van West-Friesland, inclusief een fijn lunchcafé en de lekkerste cappuccino’s krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Er heerst een no-nonsense werkmentaliteit en een informele bedrijfscultuur, een andere manier om te zeggen dat er veel gelachen wordt bij Pop Vriend Seeds. Verder proef je er verse groenten van het land in het seizoen.

Pak je kans

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Area Sales Manager Ferdi Veenstra op telefoonnummer 06-54953349. Of mail meteen je motivatie, CV en je eerste gedachten over hoe je deze opdracht aan zou vliegen naar HR@popvriendseeds.nl.