Super sprout supply chain

Hbo Andijk

Wat je tegen je vrienden zegt dat je doet

“Op zoek naar verbeteringen in bijvoorbeeld de leadtime van productie, de planning van orders en optimaal voorraadbeheer.”

Wat je écht doet

Pop Vriend Seeds is op zoek naar een student die een projectstage op de afdeling Supply chain wil volgen, beginnend vanaf september 2018. De stage richt zich op onderzoek en meewerken op de afdeling. Vanaf het moment dat een nieuw ras in productie wordt genomen is het Supply chain team betrokken. Zij gaan dan ook altijd op zoek naar verbeteringen in bijvoorbeeld de leadtime van productie, de planning van orders en optimaal voorraadbeheer. Voor meer theoretische vraagstukken op basis van gegevensanalyses kun je ook goed bij hen aan de slag. En heb je ideeën voor technische oplossingen dan is die ruimte er ook. Kortom ze zijn geïnteresseerd in jouw theoretische kennis en bieden je de ruimte deze aan de praktijk te toetsen. Kun jij hen inspireren om jouw ideeën in de Supply chain te verwerken? Doe dan een voorstel voor een project en wie weet mag jij je hier ontspruiten tot een Super Sprout!

Natuurtalent

  • Student opleiding (technische) bedrijfskunde of logistiek
  • Jij wilt alle ins en outs van de Supply chain kennen en hebt affiniteit met de groene sector
  • Analytisch en ondernemend

Over Pop Vriend Seeds

Pop Vriend Seeds, is een van de weinige zelfstandige zaadveredelingsbedrijven in Nederland. Zij exporteren hun groentezaden naar 100 landen wereldwijd, waaronder de Verenigde Staten, China en Rusland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Andijk, in het hart van Seed Valley in Nederland.
Al drie generaties lang hebben zij een eigen manier van zaken doen. Ze geloven in persoonlijke service, korte lijnen van communicatie en een onvoorwaardelijke toewijding voor het aangaan van lange termijn relaties met klanten. Alle collega´s zijn benaderbaar voor cliënten, precies zoals het er in 1956 aan toe ging, toen Pop Vriend het bedrijf startte.

Pak je kans

Nieuwsgierig? Neem voor meer informatie contact op met:
Cees-Dirk Holwerda, Supply Chain Coördinator, op telefoonnummer 0228 – 591 462.
Of mail meteen je motivatie en CV naar HR@popvriendseeds.nl.