De East-West Seed Group stelt Bert van der Feltz aan als ceo van het bedrijf. Per 1 juli 2015 volgt hij Joost Pekelharing op, die het bedrijf 10 jaar heeft geleid.

East-West Seed is van origine een Nederlands bedrijf maar het hoofdkantoor van de groep bevindt zich in Bangkok, Thailand.

Bert van der Feltz werkt sinds 2000 voor East-West Seed en heeft een belangrijke rol gespeeld in de versnelde internationalisatie van het bedrijf. Onder zijn leiding werd in 2004 een vestiging geopend in India, inmiddels de snelst groeiende markt.

Van der Feltz is de tweede ceo sinds oprichter en eigenaar Simon Groot het roer van East-West Seed overdroeg. Simon Groot, die zelf nog is betrokken bij het familiebedrijf als president-commissaris: “Bert heeft zich 15 jaar bekwaamd in het zaadvak en heeft een belangrijke rol gespeeld in de professionalisering van onze marketing. Wij hebben er alle vertrouwen in dat hij ons bedrijf in de komende jaren kan leiden in verdere groei en internationalisatie en alle uitdagingen die daarbij komen kijken.”

Vertrekkend ceo Joost Pekelharing blijft actief als lid van de raad van commissarissen en gaat zich toeleggen op verdere ontwikkeling van de East-West Seed Foundation. Deze stichting zet zich in voor het trainen van boeren in betere tuinbouwtechnieken.

Naast Bert van der Feltz bestaat de directie uit hoofd research & development Simon Jan de Hoop en nieuw toetredend lid Michel Devarrewaere. Devarrewaere, nu verantwoordelijk voor seed operations, heeft 20 jaar ervaring binnen het bedrijf.