Docenten

Ben je docent biologie of decaan? Verdient plantenveredeling en zaadtechnologie volgens jou ook meer aandacht? Gebruik de informatie en activiteiten hieronder in jouw lessen om je leerlingen te informeren over deze kansrijke en innovatieve zaadsector.

De wereld van planten biedt volop carrièremogelijkheden in veel verschillende functies. Naast onderzoekers en plantwetenschappers is er behoefte aan medewerkers voor bijvoorbeeld gewasverzorging, laboratorium, communicatie, logistiek, ICT, productie en administratie.
Jaarlijks zoeken de bedrijven in Seed Valley 300 nieuwe collega’s.

Docenten en decanen zijn belangrijk in de kennismaking met het bedrijfsleven en de keuzes die leerlingen maken tijdens hun schoolcarrière. Zij zitten vaak met vragen als: Wat kan ik worden? Wat voor vervolgopleiding past daarbij? De informatie en activiteiten hieronder geven antwoord op deze vragen. Heb je vragen of andere ideeën? Neem contact met ons op!

Hier kan je je inschrijven om updates te ontvangen over activiteiten voor middelbare scholen of middelbare scholieren. Schrijf je in