Vanaf maart is Delia Bakker de nieuwe programmamanager van Seed Valley. Ze volgt Carolien Wagenaar op.

delia foto voor website

Delia Bakker

Delia is geboren en getogen in West-Friesland en is bekend met de agrarische sector. Ze startte haar loopbaan als intercedent bij Randstad Uitzendbureau, waar ze met arbeidsbemiddelingsvraagstukken bouwde aan haar netwerk in de regio. Vervolgens heeft ze bij marketing- en mediabureau Abovo Maxlead brede ervaring opgedaan in het marketingcommunicatievak.

Als programmamanager heeft Delia de dagelijkse leiding over het programmabureau van Seed Valley. Daarnaast bouwt ze aan de strategie, bewaakt ze de uitvoering en organiseert zij samen met het team verschillende activiteiten om jong talent aan te trekken voor de sector. Komende zomer viert Seed Valley het 15-jarig bestaan met een aantal evenementen. Ook staan er een aantal mooie onderwijsprojecten op de agenda.  

 

Erik Jan Bartels, voorzitter Seed Valley: “We zijn blij met de komst van Delia. Met haar brede achtergrond en een prettig, nuchter karakter zien wij in haar de geschikte kandidaat voor deze rol. Het bestuur is blij met een waardige opvolging van Carolien en kijkt uit naar de samenwerking”.