Henk van Wielink is door Seed Processing Holland aangesteld als tijdelijk algemeen directeur. De Enkhuizer producent van apparatuur voor de zaadindustrie noemt het begeleiden van komende geplande ontwikkelingen als belangrijkste reden.

‘Voor de komende periode zijn nieuwe belangrijke technische ontwikkelingen gepland om de steeds toenemende behoefte van onze klanten te voorzien.  Om deze uitdagende opgaven beheersbaar te maken en tegelijkertijd te verzekeren dat het bedrijf kan groeien volgens de gekozen strategie, heeft het management besloten om Henk van Wielink aan te stellen als tijdelijke algemeen directeur.  Hij zal het bedrijf ondersteunen in het implementeren van deze strategie en het verder ontwikkelen van de visie en richting die het bedrijf voor de lange termijn in zal gaan.’ aldus Seed Processing Holland.

Henk van Wielink is ook actief als recruiter bij de wervingsfirma Kincannon & Reed en heeft 35 jaar ervaring in de groentezadenindustrie. Hij heeft verschillende management- en directieposities bekleed en heeft een goede kennis van de ontwikkelingen en apparatuur die gebruikt wordt in deze industrie.

Seed Processing Holland is sinds 1967 een specialist in het ontwikkelen en produceren van apparatuur voor de zaadindustrie. Het bedrijf heeft werkt in alle continenten en heeft haar omzet de laatste 5 jaar zien verdubbelen.