Op zaterdag 7 januari 2012 wordt in sporthal De Dars in Wervershoof opnieuw gestreden om de grote Seed Valley Futsal Cup. Deze wisselbeker staat nu nog te glimmen bij titelverdediger Monsanto. 

‘Futsal’ is de internationale term voor zaalvoetbal, een samentrekking van de Spaanse woorden ‘futbol’ (voetbal) en ‘sala’ (zaal). Een team bestaat uit 5 veldspelers (inclusief keeper) en maximaal 7 wisselspelers. De eerste editie van de Seed Valley Futsal Cup was een initiatief van de personeelsverenigingen van vier grote Enkhuizer zaadbedrijven; nu wordt het voor teams van alle Seed Valley partners georganiseerd. 

Op 7 januari 2012 kunnen maximaal 16 teams strijden om de Seed Valley Futsal Cup. Net als vorig jaar is de organisatie in handen van de samenwerkende personeelsverenigingen van Enza Zaden, Syngenta, Incotec en Monsanto. Wil je met collega’s het jaar sportief beginnen en de strijd aangaan met andere bedrijventeams? Voor meer informatie of aanmelding kun je terecht bij Bob de Jong van Enza Zaden.