Seed Valley Talks – Meld je aan

Sluit aan bij onze Talks (online)

Sluit aan bij onze Talks (online)

Raak geïnspireerd door onze Seed Valley onderzoekers en experts tijdens ons online event op 20 mei .

In deze eerste editie zal Michel Haring, Professor aan de Universiteit van Amsterdam beginnen zijn talk houden over het genetische component. Wat gebeurt er met een plant als deze aangevallen wordt door een ziekte? Karin Posthuma, manager fytopathologie bij Enza Zaden volgt door meer in te gaan op het aanleren van zelfverdediging bij planten. Carola Peters, onderzoeker bij Incotec voegt toe aan Karin’s verhaal en deelt andere manieren om planten resistent te maken. Jij kunt er live (online) bij te zijn en jouw vragen aan de experts stellen over deze fascinerende plantenwereld.

Meld je aan
Bekijk als eerste de nieuwste Talks

Bekijk als eerste de nieuwste Talks

Kun je er 20 mei niet bij te zijn? Wil je wel de nieuwste Talks zo snel mogelijk kunnen bekijken? Meld je aan voor onze Seed Valley Talks notificaties. Je ontvangt alleen een bericht wanneer er een nieuwe Talks is gepubliceerd of als de registratie voor de volgende Seed Valley Talk is geopend.

Meld je aan
Waar gaan de Talks over?

Waar gaan de Talks over?

Nu heb je een idee van onze eerste editie, maar wil je meer weten over wat Seed Valley Talks precies zijn? Wat kun je verwachten?

Meer over Talks