Voorbeelden Plant Rover VERY DISCO

Voorbeelden Plant Rover VERY DISCO

De Plant Rover VERY DISCO daagt je uit om vraagstukken te onderzoeken op het snijvlak van plantenbiologie en technologie. Het is een mobiele kast met LED-verlichting waarin je experimenten met planten kunt uitvoeren.

Scholieren en docenten in Noord-Holland kunnen kosteloos een Plant Rover reserveren voor een periode van 8 tot 10 weken. Standaard wordt hij geleverd met twee LED-etages en een tijdschakelaar. Afhankelijk van de proefopzet zijn verschillende kleurcombinaties te maken met blauw, rood, verrood en / of wit licht. Neem voor informatie over beschikbaarheid en levering, ook buiten Noord-Holland, contact op met: plantrover@seedvalley.nl of bel met Seed Valley: 088-123 7333.

Ook plantmateriaal voor het experiment kan worden meegeleverd. Denk daarbij aan diverse soorten jonge kool- of slaplanten, stekken van chrysanten, paprika- of tomatenplanten, zaden of weefselkweekmateriaal. De Plant Rover wordt bij school afgeleverd en na afloop opgehaald.

Je krijgt er géén kant-en-klare proefopzet bij; jij bepaalt wat je wilt onderzoeken en je moet eerst zelf goed nadenken over de materialen en methode voor jouw proefopzet. Pas als de proefopzet is goedgekeurd door de leraar en / of de opdrachtgever, kun je met de Plant Rover aan de slag. En houd er rekening mee dat het een paar weken kan duren voor plantmateriaal beschikbaar is.

We hebben natuurlijk wel een paar voorbeeldprojecten voor je. Voorbeelden

Seed Valley Plant Rover

Neem voor informatie over beschikbaarheid contact op met: plantrover@seedvalley.nl of bel met Seed Valley: 088-123 7333.