m_news_1967Douwe Zijp is de nieuwe CEO van East-West Seed. Bert van der Feltz treed af als directeur en CEO van het het bedrijf. Van der Feltz wordt opgevolgd door Zijp – momenteel de vice voorzitter in de Raad van Commissarissen bij East-West Seed.

Ard Groot, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Bert heeft 20 jaar tijd aan East-West Seed gewijd, waarvan 5 jaar als CEO en voorzitter van de raad van bestuur. Hij speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling van het bedrijf, zoals de oprichting van East-West Seed India in 2004. Ik wil Bert bedanken voor zijn onvermoeibare inspanningen.”

Douwe Zijp is sinds 2016 lid van de Raad van Commissarissen van East-West Seed. Voorheen was hij CEO bij o.a. Nunhems en Incotec. Daarnaast heeft hij veel ervaring in de branche. Hij is benoemend voor een beperkt aantal jaren. Ard Groot: “De gecombineerde ervaring en kennis van Douwe en de andere leden van de Raad van Bestuur, Simon Jan de Hoop en Michel Devarrewaere, zal ons bedrijf naar een volgende fase brengen.”

Douwe Zijp start op 14 december 2020 als CEO.
Bron: East-West Seed.